24 augusti 2009

Smör, socker, mjöl och minnen

Vi är hemma idag, Julia och jag, eftersom hon har vätskefyllda blåsor i ansiktet och på fötterna. Jag tippar på att det är svinkoppor. Vi har pärlat och bakat småkakor i väntan på att bli utsjasade av städfirman, och nu luktar det schackrutor i hela huset. Att vara hemma med barn och baka schackrutor ger världens flashback till Sydney, med den skillnaden att vi ska äta upp kakorna själva istället för att servera dem på den traditionsenliga novemberbasaren. Jag skulle gärna byta kakfikat mot en dejt med våra vänner i Sydney. Suck. Trån. Längt. Och gigantiska cyberkramar till er allihopa.

2 kommentarer:

Sissi sa...

Hej Mia, kul med kort chatt i natt. Saknar er oxa. Sydney ar sa himla langt bort fran absolut allting. Hade garna smakat dina kakor :). Hoppas det inte ar alltfor allvarligt med Julia!
KRAM Sissi

Anonym sa...

Åh vi skulle så gärna komma och äta Schackrutor i Carlingford såväl som Oyd! Instämmer med Sissi, hoppas svinkopporna är lindriga. Låter som Julia har mysiga hemmadagar med mamma (sådana som jag själv minns, inkl. schackrutorna!). Gravidkramar Lotta