27 mars 2009

Samtidigt, på en annan kanal

Jag har börjat twittra så smått, håller på att testa om det är ett medium som passar mig. Där publicerar jag som Mia Efternamn Efternamn, följ mig!

7 kommentarer:

Camilla sa...

Twittra har jag inte hört talas om förut. Hur många olika "communities" finns det? Det gäller att alla vänner finns i samma eller ska man ha koll på 4-5 olika "communities"? Det blir för mycket för mig i alla fall.

Unknown sa...

Men, men, men! Sa vi inte att twitter var löjligt nyss?

Mialiten sa...

Camilla: Om jag fattat rätt (med reservation för att jag kan vara en blind som leder en döv nu), bygger man sin egen community genom att välja vilka twittrare man följer. Wyrd sister: Det börjar med bråk och slutar med silverskål, eller hur det nu hette i ordstävet.

Mialiten sa...

Och jag är inte helt övertygad om att twitter inte är löjligt än. Vi får se.

Mialiten sa...

Eller, ja, ni kommer inte undan faktiskt, eftersom jag hittade en liten widget för att lägga till twittret i högerspalten. Muahaha!

Anonym sa...

Och jag är ju inte den som är den som funderar länge innan jag hoppar på något som förmodligen kommer ta över mitt liv...

Mia, kan du "se" mig på din Twitter? Jag har just skrivit en rad som ALottaCulture. Tycker det borde twittra till någonstans när nytt inlägg kommer upp.

Mialiten sa...

Lotta: Jag måste följa dig på twitter för att jag ska kunna se vad du skriver, så nu när jag anmält mig som din "follower", ser jag dina inlägg på min twitterwebsida och i desktopklienten som jag använder (DestroyTwitter). Däremot visar jag bara mina egna inlägg här i bloggen, inte dem jag följer.