13 november 2007

Mmm, Dumle!

Somliga dagar, när man har tur, kan man åka hem till Markus och Clara istället för att cykla raka vägen hem efter dagis. Där får man mysbusigt leksällskap, mumsig middag och nästan säkert spela ett spel eller två. En dag som idag, ett par efter Claras födelsedagskalas med kompisarna, får man dessutom tårtrester till efterrätt, och mamma Malins tårtor är inte att leka med, det vet vi sedan bröllopet.

Den här gången hade de magiska tårtfingrarna svängt ihop en prinsessa med tårtkjol som knottarna åt upp på kalaset och dessutom, som en extrabonus för föräldrarna, en magnifik skapelse i rosa marsipan med pärlemorskimrande rosenbukett i vitt och rosa, och små rosa pärlor (inte kulor!) runt hela kanten. Och den var inte bara vacker, utan dessutom gudomligt god med fyllning av banan, grädde och dumlemousse. Dumlemousse. Mmmmm.

2 kommentarer:

Klara sa...

Nej nu jäklar kommer jag hem!
Jag blir ett disktroll och sitter under hon i väntan på att det kommer lite rester med pärlknutna marsinpanrosor och dumlemousse. Kolla noga, en dag sitter jag där. /A lotta kakmonster

Mialiten sa...

Du är så välkommen!