21 april 2008

Dags att åka hem

Jag saknar redan överstämmorna, insåg jag när jag diskade den sista gröna frukostdisken till tonerna av countrykanalen 92.5. Vi åker idag, men Charlotte stannar kvar. Jättekonstigt. Nu ska hon få återerövra sitt sovrum och återuppta kontakten med trånaren, och slippa få stryk i Kleine Fische på kvällarna. Vi hade överlämning igår kväll med Pontus och Linda och Olivia som precis kommit tillbaka från Sverige, så vi vet att hon är i goda händer.

Idag ska vi åka en sväng om kontoret för lämna GPS-en och plocka upp Julias födelsedagsklänning, äta lunch och kramas lite extra innan det är dags att åka till JFK. Tre timmar i förväg ska vi vara på flygplatsen, rekommenderas det. Det är länge, det. Det är dags att lämna världens bästa chottentott, de blommande magnoliaträden, sandstranden och alla shoppingcentra. Jag och Julia ska jetlagga oss till på torsdag, och på fredag är det treårsdag. Skönt att vi har något att se fram emot när vi kommer hem också.

1 kommentar:

Klara sa...

Härligt att följa er på resan! Skicka en hälsning till Skönsjungande Charlotte. Låter som ni har haft en superduper semester, och kommer hem med en av Linköpings mest välberesta 3-åringar...